ترشی انبه احمد و ترشی ساندیپ یا همون دوسکه که فوق العاده تند و خوشمزه است تهیه شده از انبه، روغن های گیاهی، فلفل، سرکه ، نمک و ادویه های مخصوص طعم ترشی. این ترشی بعنوان یک چاشنی عالیه همراه با غذا در بین ما ایرانی ها مرسوم هستش ترشی انبه احمد نیز یک چاشنی فوق العاده تند و خوشمزه و خوش طعم می باشه.انبه میوه ای هست که در جنوب ایران نیز کشت میشه که خاستگاه اصلی آن کشورهای همسایه ایران همچون هند، پاکستان و...هستش.
ترشی شیشه ای فوق العاده تند احمد و همینطور ترشی ساندیپ یا همون دو سکه ویژه کل انداختن با افراد تند خور