کشک زرد یا کشک زابلی یکی از خوراک های محبوب سیستان است.یکی از غذاهای محلی معروف خطه شمال استان سیستان و بلوچستان یعنی سیستان است. سالم و ارگانیک که با توجه به راحتی و سرعت طبخ، مورد علاقه بسیاری از خانواده های سیستانی است و در صورتی که شرایط تهیه آن را داشته باشند به اندازه نیاز یک سال خود آن را تولید و به خصوص در فصل سرما از آن استفاده میکنند. از آنجا که در گذشته بیشترین محصول خطه سیستان گندم و جو بود به همین دلیل این دو محصول در بیشتر غذاهای محلی این منطقه وجود دارد. در کشک زرد نیز بلغور گندم به عنوان یکی از مواد اصلی مورد استفاده قرار میگیرد و همین باعث تفاوت آن با دیگر کشک ها میشود.کشک زرد عرضه شده در سایت کاملاً به صورت خونگی تهیه شده و با بالاترین کیفیت ممکن در اختیارتون قرار داده میشه.
خواص کشک زرد زابلی
پیشنهاد می شود مقاله طرز تهیه کشک زرد زابلی رو در قسمت دانستی های ادویه و ترشی سایت ملاحظه بفرمائید.
برای ثبت نهایی سفارش بر روی دکمهی مشاهده سبدخرید کلیک کنید و برای افزودن دیگر محصولات به سبدخرید خود، بر روی دکمهی ادامه کلیک کنید.
نظر خود را بنویسید