دانستنی های ادویه، ترشی و چای
برای تهیه این چای، چای را داخل قوری ریخته و آب با دمای 80 درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید حالا به مدت 15 الی 20دقیقه صبر کنید تا چای توت فرنگی دم بکشد سپس آن را از صافی عبور داده و در لیوان یا فنجان دلخواه میل نمائید.
طرز تهیه:1. انبهها را پوستدار کنید و هستههای آن را جدا کرده و قطعات کوچکتری برش دهید.2. قطعات انبه را در یک کاسه بزرگ قرار داده و آبلیمو، نمک، زیره سبز، گرام ماسالا، چیلی پودر، زردچوبه را به آن اضافه کنید. همهی مواد را با هم مخلوط کنید تا ترشی متمایز شود.3. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن مایع را درون آن گرم کنید.4. قطعات انبه را به ترتیب و به تدریج به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را سرخ کنید تا سطحی طلایی رنگ بگیرند. از طرفین قطعات انبه را هموار کنید تا سرخ شوند.5. آبلیمو و ادویههای باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترشی به خوبی ترکیب شود.6. ترشی را به یک ظرف مناسب منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.7. ترشی انبه را به مدت حداقل چند روز تا یک هفته در یخچال قرار دهید تا طعم و مزهی ادویهها به طور کامل در آن جا بگیرد.ترشی انبه روغنی پاکستانی و هندی آماده استفاده است. میتوانید آن را به همراه غذاهای هندی و پاکستانی سرو کنید.
کشک زرد یا کشک زابلی یکی از خوراک های محبوب سیستان است.یکی از غذاهای محلی معروف خطه شمال استان سیستان و بلوچستان یعنی سیستان است. سالم و ارگانیک که با توجه به راحتی و سرعت طبخ، مورد علاقه بسیاری از خانواده های سیستانی است و در صورتی که شرایط تهیه آن را داشته باشند به اندازه نیاز یک سال خود آن را تولید و به خصوص در فصل سرما از آن استفاده میکنند. از آنجا که در گذشته بیشترین محصول خطه سیستان گندم و جو بود به همین دلیل این دو محصول در بیشتر غذاهای محلی این منطقه وجود دارد. در کشک زرد نیز بلغور گندم به عنوان یکی از مواد اصلی مورد استفاده قرار میگیرد و همین باعث تفاوت آن با دیگر کشک ها میشود.کشک زرد عرضه شده در سایت کاملاً به صورت خونگی تهیه شده و با بالاترین کیفیت ممکن در اختیارتون قرار داده میشه.با ما در ادویه و ترشی پاکستان همراه باشید تا شیوه درست کردن کشک زرد زابلی رو بیاموزید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
ترشیهای لاکچری که احتمالاً تا الان در خصوصش نشنیده اید.شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود نمی شود. انواع ترشی های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی های از بسیاری از آنها بی خبر هستیم و حتی تصور هم نمی کنیم با این مواد هم می توان ترشی درست کرد. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
کدام ادویه فشار خون را بالا میبرد و برای افراد دارای فشار خون مصرف کدام ادویه مناسب است. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
در این مقاله که به نقل از عطار مارت می باشد می خواهیم به یک سوال اساسی کاربرانمان پاسخ دهیم. بسیاری از مشتریان ما به دنبال لیست ادویه های مخصوص هر غذا هستند. در این مقاله سعی کرده ایم انواع ادویه های مختلف که برای طبخ غذاها استفاده می شود را به طور کامل توضیح دهیم. به طور مثال ادویه ماکارونی چگونه تهیه می شود؟ یا ادویه ترشی، ادویه فلافل، ادویه مخصوص قورمه سبزی و… چیست؟ پس در این مقاله کاربردی همراه ما باشید. در ابتدا لیست کامل این ادویه جات را ذکر کرده و در ادامه به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید ادویه می توانید به سایت عطاری آنلاین عطارمارت مراجعه نمایید و تازه ترین و با کیفیت ترین ادویه جات را تهیه کنید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
اگر از یک آشپز پاکستانی بخواهید دستور آمادهسازی گارام ماسالا (garam masala) یا ادویه پاکستانی را به اشتراک بگذارد، احتمالاً به شما خواهند گفت که این یک راز خانوادگی است و کسی نباید از آن باخبر شود! به عنوان یک ترکیب معتبر، کاملاً شگفتآور است که هیچ دستورالعملی برای ادویه پاکستانی وجود ندارد.اکثر خانوادهها ترکیبات و نسبتهای خاص خود را از ادویهها دارند. در واقع خانوادههای مختلف پاکستانی میتوانند با ترکیب تعداد زیادی از ادویهها و مواد مختلف این ادویه دلچسب را آماده کنند. در حالی که این ترکیبات میتوانند از نظر ترکیب بسیار متفاوت باشند، در اکثر آنها میتوانید ادویههای کلاسیک را بیابید. این ادویهها در بر دارنده هل سیاه، هل سبز، دارچین، زیره، فلفل سیاه و میخک هستند.همراهی ما در این متن، دستوری ایدهآل برای تهیه ادویه پاکستانی را بخوانید و با افزودن آن به غذاهای خود، از طعم عجیب و جذاب آن لذت ببرید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
ترشی انداختن یکی از رسوم قدیمی ایرانی است که اغلب در فصل زمستان انجام میشود. این کار یکی از هنرهای خوشمزه خانمهای ایرانی بوده و درست کردن انواع و اقسام ترشی در منزل جزو تخصصهای برخی خانمها به حساب میآید. ترشی در واقع در ایران به عنوان یکی از چاشنیهای اصیل ایرانی بوده که در کنار اکثر غذاهای ایرانی سرو شده و بسیار دلچسب و لذیذ خواهد بود. در تهیه ترشی اغلب از مخلوط ادویه و طعم دهندههای مخصوص استفاده میشود. استفاده از این ادویه جات ترشی موجب عطر و طعم بسیار خوبی در این مخلوط خواهد شد. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
امروزه یک آشپز خوب کسی است که بداند چگونه از ادویه ها در انواع غذا استفاده کرده و در هر غذایی چه ادویه ای و به چه میزانی مصرف کند. در کشورهای مختلف، انواع مختلف ادویه استفاده می شود و این مسأله تنها با ذائقه و سلیقه چشایی مردم آن منطقه بستگی دارد. در کشورهایی مانند هند، بخش هایی از جنوب ایران و کشورهای عربی بیشتر از ادویه هایی با طعم تند و کمی شیرین و همین طور طبیعت گرم استفاده می شود؛ یکی از این ادویه ها، ادویه کاری است. این ادویه یکی از پرکاربردترین ها است و در غذاهای مختلف استفاده می شود، از این رو در این مقاله به ترکیبات این ادویه می پردازیم. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
در فصل پاییز و زمستان یکی از چاشنی هایی که پای ثابت سفره اکثر ایرانی ها است ترشی مخلوط است. این ترشی خوشمزه و محبوب بسیار آسان تهیه می شود و با رعایت نکاتی که در این آموزش گفته شده می توانید ترشی خوشمزه ای تهیه کنید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)