سبد خرید
{{item.title}} {{item.subtitle}}
{{item.total|number}} تومان
حذف
سبد خرید شما خالی است.

دانستنی های ادویه، ترشی و چای


طرز تهیه و نحوه درست کردن کشک زرد زابلی (سیستانی)

طرز تهیه و نحوه درست کردن کشک زرد زابلی (سیستانی)

کشک زرد یا کشک زابلی  یکی از خوراک های محبوب سیستان است.یکی از  غذاهای  محلی معروف  خطه شمال استان سیستان و بلوچستان یعنی سیستان است.  سالم و  ارگانیک  که با توجه به راحتی و سرعت طبخ، مورد علاقه بسیاری از  خانواده  های سیستانی است و در صورتی که شرایط تهیه آن را داشته باشند به  اندازه  نیاز یک سال خود آن را تولید و به خصوص در فصل سرما از آن استفاده   می‌کنند. از آنجا که در گذشته بیشترین محصول خطه سیستان گندم و جو بود به   همین دلیل این دو محصول در بیشتر غذاهای محلی این منطقه وجود دارد. در کشک   زرد نیز بلغور گندم به عنوان یکی از مواد اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد  و  همین باعث تفاوت آن با دیگر کشک ها می‌شود.کشک زرد عرضه شده در  سایت   کاملاً  به صورت  خونگی  تهیه شده  و با  بالاترین  کیفیت  ممکن در   اختیارتون  قرار  داده  میشه.با ما در ادویه و ترشی پاکستان  همراه  باشید  تا شیوه  درست  کردن  کشک  زرد  زابلی  رو بیاموزید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

عمرا این ترشی‌ها را نخورده‌اید!

ترشیهای لاکچری که احتمالاً تا الان در خصوصش نشنیده اید.شور و ترشی فقط به خیار شور و ترشی کلم و بادمجان محدود  نمی شود. انواع  ترشی های مختلف در دنیا وجود دارد که ما ایرانی های از  بسیاری از آنها بی  خبر هستیم و حتی تصور هم نمی کنیم با این مواد هم می  توان ترشی درست کرد. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)

کامل ترین لیست ادویه جات مخصوص هر غذا

کامل ترین لیست ادویه جات مخصوص هر غذا

در این مقاله که به نقل از عطار مارت می باشد می خواهیم به یک سوال اساسی کاربرانمان پاسخ دهیم. بسیاری از  مشتریان ما به دنبال لیست ادویه های مخصوص هر غذا هستند. در این مقاله سعی  کرده ایم انواع ادویه های مختلف که برای طبخ غذاها  استفاده می شود را به طور کامل توضیح دهیم. به طور مثال ادویه ماکارونی  چگونه تهیه می شود؟ یا ادویه ترشی، ادویه فلافل، ادویه مخصوص قورمه سبزی و…  چیست؟ پس در این مقاله کاربردی همراه ما باشید. در ابتدا لیست کامل این ادویه جات را ذکر کرده و در ادامه به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید ادویه می توانید به سایت عطاری آنلاین عطارمارت مراجعه نمایید و تازه ترین و با کیفیت ترین ادویه جات را تهیه کنید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)

چگونه ادویه پاکستانی لذیذ درست کنیم

چگونه ادویه پاکستانی لذیذ درست کنیم

اگر  از یک آشپز پاکستانی بخواهید دستور آماده‌سازی گارام ماسالا (garam  masala) یا ادویه پاکستانی را به اشتراک بگذارد، احتمالاً به شما خواهند  گفت که این یک راز خانوادگی است و کسی نباید از آن باخبر شود! به عنوان یک  ترکیب معتبر، کاملاً شگفت‌آور است که هیچ دستورالعملی برای ادویه پاکستانی  وجود ندارد.اکثر خانواده‌ها ترکیبات و نسبت‌های خاص  خود را از ادویه‌ها دارند. در واقع خانواده‌های مختلف پاکستانی می‌توانند  با ترکیب تعداد زیادی از ادویه‌ها و مواد مختلف این ادویه دلچسب را آماده  کنند. در حالی که این ترکیبات می‌توانند از نظر ترکیب بسیار متفاوت باشند،  در اکثر آنها می‌توانید ادویه‌های کلاسیک را بیابید. این ادویه‌ها در بر  دارنده هل سیاه، هل سبز، دارچین، زیره، فلفل سیاه و میخک هستند.همراهی ما در این متن، دستوری ایده‌آل برای تهیه ادویه پاکستانی را بخوانید  و با افزودن آن به غذاهای خود، از طعم عجیب و جذاب آن لذت ببرید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...