دانستنی های ادویه، ترشی و چای
ترشی انداختن یکی از رسوم قدیمی ایرانی است که اغلب در فصل زمستان انجام میشود. این کار یکی از هنرهای خوشمزه خانمهای ایرانی بوده و درست کردن انواع و اقسام ترشی در منزل جزو تخصصهای برخی خانمها به حساب میآید. ترشی در واقع در ایران به عنوان یکی از چاشنیهای اصیل ایرانی بوده که در کنار اکثر غذاهای ایرانی سرو شده و بسیار دلچسب و لذیذ خواهد بود. در تهیه ترشی اغلب از مخلوط ادویه و طعم دهندههای مخصوص استفاده میشود. استفاده از این ادویه جات ترشی موجب عطر و طعم بسیار خوبی در این مخلوط خواهد شد. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
امروزه یک آشپز خوب کسی است که بداند چگونه از ادویه ها در انواع غذا استفاده کرده و در هر غذایی چه ادویه ای و به چه میزانی مصرف کند. در کشورهای مختلف، انواع مختلف ادویه استفاده می شود و این مسأله تنها با ذائقه و سلیقه چشایی مردم آن منطقه بستگی دارد. در کشورهایی مانند هند، بخش هایی از جنوب ایران و کشورهای عربی بیشتر از ادویه هایی با طعم تند و کمی شیرین و همین طور طبیعت گرم استفاده می شود؛ یکی از این ادویه ها، ادویه کاری است. این ادویه یکی از پرکاربردترین ها است و در غذاهای مختلف استفاده می شود، از این رو در این مقاله به ترکیبات این ادویه می پردازیم. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)
در فصل پاییز و زمستان یکی از چاشنی هایی که پای ثابت سفره اکثر ایرانی ها است ترشی مخلوط است. این ترشی خوشمزه و محبوب بسیار آسان تهیه می شود و با رعایت نکاتی که در این آموزش گفته شده می توانید ترشی خوشمزه ای تهیه کنید. (برای خواندن ادامه مطلب بر روی تصویر و یا عنوان پست کلیک نمائید.)