از پودر ادویه آچار زابلی می توان برای برای طعم دار کردن انواع خورشت و خوراک استفاده کرد. جالب است تا بدانید که این ادویه قدمتی بسیار طولانی در فرهنگ این سرزمین دارد و معمولا به علت نداشتن پیاز در فصل زمستان، به صورت اقدامی پیشگیرانه در فصل تابستان تهیه می شد تا از نبود پیاز در فصل زمستان مشکلی پیش نیاید.
شیوه مصرف: از پودر آچار مانند هر ادویه دیگری می توانید در انواع غذا استفاده کنید. برای این منظور باید 1 الی 2 قاشق چای خوری از این ادویه را در تابه ای داغ حاوی روغن تفت دهید تا عطر و طعم خود را آزاد کند، سپس در هنگام سرخ کردن پیاز به آن اضافه کنید تا از یک طعم جدید و جذاب بهره ببرید.
روش نگهداری
نظر خود را بنویسید