برند رضوان چند مدتی است که به دنبال برندهای معروفی چون نشنال و احمد یکی از خوشمزه ترین ترشیجات هستش. این ترشی به علت خواص زیادی که انبه و سبزیجات داره بسیار مقویه ولی به خاطر ادویه تندی که در این ترشی به کار رفته افرادی که دچار سوءهاضمه هستن و مشکلات گوارشی دارن از خوردن اون باید پرهیز کنن چرا که باعث تحریک معده و افزایش اسید اون میشه.
ترشی انبه مخلوط در روغن رضوان به عنوان چاشنی همراه با غذا میل می شود و بسیار محبوب است.این میوه ها در مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان کشت می شوند، از این رو بهترین برنده ها، متعلق به این کشور می باشند. این ترشی حاوی فلفل و ادویه های اصیل پاکستانی است که باعث خوش طعم شدن فوق العاده آن شده است.
تُرشی یکی از چاشنی ها به ویژه در اشپزی خاور میانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار میدهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.
فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهرهگیری از آنها در بیرون از فصل برداشت بهوجود آمد.
ترشی انبه یکی از انواع ترشیجات است. این ترشی از ترکیب انبه ، گوجه ، تمر هندی ، سرکه ، سیر ، فلفل سیاه ، زرد چوبه تهیه میشود. همچنین برخی از ابلیمو و دارچین و هل کوبیده در تهیه آن استفاده میکنند. این مواد را به همراه سرکه در ظرفی در بسته میریزند تا ترشی تهیه گردد.
ترشی انبه با ادویه مخصوص و با همان طعم به یاد ماندنی قدیمی برای دوستداران طعم ترش و تند.
بسته بندی مرتب و عمه چیز عالی بوذ
81 روز پیش ارسال پاسخاین حسن لطف شماست
81 روز پیش ارسال پاسخبهترین ها رو براتون آرزومندیم
سلام چطوری میتونم سفارش بدم؟؟
42 روز پیش ارسال پاسخبا سلام
42 روز پیش ارسال پاسخکافیه مصول مورد نظرتون رو انتخاب کنید و مراحل رو تا هدایت به درگاه پرداخت به سادگی ادامه دهید
در صورت نیاز به مشاوره با تلفن
09151637791 تماس حاصل فرمائید
نظر خود را بنویسید