برند رضوان چند مدتی است که به دنبال برندهای معروفی چون نشنال و احمد یکی از خوشمزه ترین ترشیجات هستش. این ترشی به علت خواص زیادی که انبه و سبزیجات داره بسیار مقویه ولی به خاطر ادویه تندی که در این ترشی به کار رفته افرادی که دچار سوءهاضمه هستن و مشکلات گوارشی دارن از خوردن اون باید پرهیز کنن چرا که باعث تحریک معده و افزایش اسید اون میشه.
ترشی انبه مخلوط در روغن رضوان به عنوان چاشنی همراه با غذا میل می شود و بسیار محبوب است.این میوه ها در مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان کشت می شوند، از این رو بهترین برنده ها، متعلق به این کشور می باشند. این ترشی حاوی فلفل و ادویه های اصیل پاکستانی است که باعث خوش طعم شدن فوق العاده آن شده است.
تُرشی یکی از چاشنی ها به ویژه در اشپزی خاور میانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار میدهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.
فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهرهگیری از آنها در بیرون از فصل برداشت بهوجود آمد.
ترشی انبه یکی از انواع ترشیجات است. این ترشی از ترکیب انبه ، گوجه ، تمر هندی ، سرکه ، سیر ، فلفل سیاه ، زرد چوبه تهیه میشود. همچنین برخی از ابلیمو و دارچین و هل کوبیده در تهیه آن استفاده میکنند. این مواد را به همراه سرکه در ظرفی در بسته میریزند تا ترشی تهیه گردد.
ترشی انبه با ادویه مخصوص و با همان طعم به یاد ماندنی قدیمی برای دوستداران طعم ترش و تند.
من خریدم خوردیم خییییلی عالی بود
126 روز پیش ارسال پاسخمن غذاها ترشی های تند رو دوست دارم.
ترشی انبه پاکستان هم خیلی تند و خوشمزه است.
با سلام و احترام
125 روز پیش ارسال پاسخاین نهایت حسن لطف شماست
متشکریم از اینکه ما رو قابل دونستید
بهترینها را براتون آرزومندیم
ما اهل قم هستیم این ترشی رو از زاهدان خریدیم که خییییلی عالیه
126 روز پیش ارسال پاسخعرض ادب و احترام
125 روز پیش ارسال پاسخصمیمانه متشکریم بابت حسن لطف شما
سلام خانوم محمودی رمزی که برا ورود به سایت شما میخواد سازمان سیا امریکا نمیخواد
87 روز پیش ارسال پاسخرمز کاملا اختیاریه و هرچیزی رو قبول میکنه
87 روز پیش ارسال پاسخنظر خود را بنویسید