سبد خرید
{{item.title}} {{item.subtitle}}
{{item.total|number}} تومان
حذف
سبد خرید شما خالی است.

ترشی انبه محلی پاکستانی با روغن زیتون ( پک دو عددی ترشی رضوان) ۸۰۰ گرم

Mango pickle & Mix Rizwan

از {{model.count}}
450,000
340,000 تومان
25%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
ترکیب پک
ترکیب پک را انتخاب کنید.
نوع

محصول ارسالی برای شما مشتری گرانقدر شامل یک پک دو عددی ترشی انبه رضوان البته به دلخواه شماست. این پک میتونه ترکیب یک عدد ترشی انبه خالص و یک عدد ترشی مخلوط رضوان  هر یک به وزن ۴۰۰ گرم  و جمعاً با وزن خالص ۸۰۰ گرم و همچنین در حالت دوم میتونه شامل یک عدد ترشی مخلوط رضوان و دیگری ترشی بدون هسته (لیته) رضوان فوق العاده خوشمزه با وزن اشاره شده باشه. ترشی انبه رضوان تهیه شده از انبه، روغن های گیاهی، فلفل، سرکه ، نمک و ادویه های مخصوص طعم ترشی. این ترشی بعنوان یک چاشنی عالیه همراه با غذا در بین ما ایرانی ها مرسوم هستش ترشی انبه رضوان نیز یک چاشنی بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشه. توجه بفرمایید ترشی مخلوط یا همون میکس رضوان حاوی تیکه های هویج و لیمو می باشد و در ترشی انبه خبری از تکه های هویج و لیمو نیست. انبه میوه ای هست که در جنوب ایران نیز کشت میشه که خاستگاه اصلی آن کشورهای همسایه ایران همچون هند، پاکستان و...هستش.

نظر خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
نظر خود را بنویسید
کمی صبر کنید...

برند رضوان در کنار برند معروف نشنال یکی از خوشمزه ترین  ترشیجات ها هستش. این ترشی به علت خواص زیادی که انبه و سبزیجات داره بسیار مقویه ولی به خاطر ادویه تندی که در این ترشی به کار رفته افرادی که دچار سوءهاضمه هستن و مشکلات گوارشی دارن از خوردن اون باید پرهیز کنن  چرا که باعث تحریک معده و افزایش اسید اون میشه.

ترشی انبه مخلوط در روغن Rizwan به عنوان چاشنی همراه با غذا میل می شود و بسیار محبوب است.این میوه ها در مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان کشت می شوند، از این رو بهترین برنده ها، متعلق به این کشور می باشند. تُرشی یکی از چاشنی ها به ویژه در آشپزی خاور میانه  و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار  است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی اچ  پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.
فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهره‌گیری از آن‌ها در بیرون از فصل برداشت به‌وجود آمد.

  • سفره‌ای که غذای پلویی داشته باشد و کنارش ترشی نباشد، حتما چیزی کم دارد. انواع متفاوتی از ترشی‌ها در بازار وجود دارند که به‌صورت خانگی یا صنعتی عرضه می‌شوند؛ علاوه‌براین می‌توانید با تهیه‌ی مواد لازم، ترشی موردنظر   خود را درست کنید. البته گاهی دسترسی به مواد مورد نیاز سخت است یا زمان کافی ندارید، اینجاست که ترشی‌های آماده به‌ کار می‌آیند. یکی از  ترشی‌هایی  که می‌توان با غذا میل کرد، «ترشی مخلوط رضوان است.
  • محصول پاکستان
  • ترکیب با ادویه مخصوص
  • ترکیبات : هویج ، انبه ، فلفل سبز ، لیمو ، فلفل قرمز ، رازیانه ، زردچوبه ، زیره ، روغن خردل ، خردل ، نمک ، اسید استیک E-260.

ترشی انبه با ادویه مخصوص و با همان طعم به یاد ماندنی قدیمی برای دوستداران طعم ترش و تند.

وزن خالص
۸۰۰ گرمی
وزن با قوطی
۱۰۰۰ گرمی
روغن
کم
نوع بسته بندی
ظرف پلاستیکی
شرایط نگهداری
در جای خشک و خنک
کشور تولید کننده
پاکستان
اصالت کالا
اصل