برند نشنال هم یکی از خوشمزه ترین ترشیجات ها هستش. این ترشی به علت خواص زیادی که انبه و سبزیجات داره بسیار مقویه ولی به خاطر ادویه تندی که در این ترشی به کار رفته افرادی که دچار سوءهاضمه هستن و مشکلات گوارشی دارن از خوردن اون باید پرهیز کنن چرا که باعث تحریک معده و افزایش اسید اون میشه.
ترشی انبه مخلوط در روغن زیتون National به عنوان چاشنی همراه با غذا میل می شود و بسیار محبوب است.این میوه ها در مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان کشت می شوند، از این رو بهترین برنده ها، متعلق به این کشور می باشند. یکی از این برند ها، ترشی ساندیپ می باشد، که محصول کشور پاکستان است. این برند دارای انواع گوناگونی بوده و مخلوطی از انبه در روغن، انبه در سرکه، مخلوط و…. است. ما آنچه این برند را بیش از پیش محبوب می کند، استفاده از ادویه های سنتی پاکستان، برای طعم بخشی به آن است. ترشی انبه مخلوط با روغن، حاوی تکه های انبه بوده و یکی از محبوب ترین ترشی های در بازار می باشد. این ترشی حاوی فلفل و ادویه های اصیل پاکستانی است که باعث خوش طعم شدن فوق العاده آن شده است.
تُرشی یکی از چاشنی ها به ویژه در اشپزی خاور میانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار میدهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.
فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهرهگیری از آنها در بیرون از فصل برداشت بهوجود آمد.
ترشی انبه یکی از انواع ترشیجات است. این ترشی از ترکیب انبه ، گوجه ، تمر هندی ، سرکه ، سیر ، فلفل سیاه ، زرد چوبه تهیه میشود. همچنین برخی از ابلیمو و دارچین و هل کوبیده در تهیه آن استفاده میکنند. این مواد را به همراه سرکه در ظرفی در بسته میریزند تا ترشی تهیه گردد.
ترشی انبه با ادویه مخصوص و با همان طعم به یاد ماندنی قدیمی برای دوستداران طعم ترش و تند.
نظر خود را بنویسید