سبد خرید
{{item.title}} {{item.subtitle}}
{{item.total|number}} تومان
حذف
سبد خرید شما خالی است.

ترشی میکس(انبه مخلوط) نیم کیلوئی بدون هسته روغنی رضوان (REZWAN-RIZWAN) اورجینال پاکستان (وزن خالص ۴۰۰ گرم)

Rezwan-hasteh-nim

از {{model.count}}
220,000
199,900 تومان
10%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
نوع

ترشی انبه بدون هسته مخلوط رضوان تهیه شده از انبه، لیمو، روغن های گیاهی، فلفل، سرکه ، نمک و ادویه های مخصوص طعم ترشی. این ترشی به خاطر بدون هسته بودنش خیلی طرفدار داره و دیگه از اون هسته های چوبی انبه هنگام خوردنش خبری نیست. یه جورایی ترشی خالص و لیته محسوب میشه. این ترشی بعنوان یک چاشنی عالیه همراه با غذا در بین ما ایرانی ها مرسوم هستش ترشی انبه نشنال نیز یک چاشنی بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشه.انبه میوه ای هست که در جنوب ایران نیز کشت میشه که خاستگاه اصلی آن کشورهای همسایه ایران همچون هند، پاکستان و...هستش.

ترشی میکس مخلوط انبه واقعا طعم خوشمزه ای داره.
بینظیره.
و تشکر میکنم از ارسال و بسته‌بندی خوبشون.

61 روز پیش ارسال پاسخ

این نشانه حسن لطف حضرتعالی است جناب آقای غفوری عزیز
به داشتن مشتریان ارزنده چون شما افتخار ی‌کنیم

61 روز پیش ارسال پاسخ

نظر خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
نظر خود را بنویسید
کمی صبر کنید...

برند رضوان چند مدتی است که به دنبال برندهای معروفی چون نشنال و احمد  یکی از خوشمزه ترین  ترشیجات هستش. این ترشی به علت خواص زیادی که انبه و سبزیجات داره بسیار مقویه ولی به خاطر ادویه تندی که در این ترشی به کار رفته افرادی که دچار سوءهاضمه هستن و مشکلات گوارشی دارن از خوردن اون باید پرهیز کنن  چرا که باعث تحریک معده و افزایش اسید اون میشه.

ترشی انبه بدون هسته مخلوط در روغن رضوان به عنوان چاشنی همراه با غذا میل می شود و بسیار محبوب است.این میوه ها در مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان کشت می شوند، از این رو بهترین برنده ها، متعلق به این کشور می باشند. این ترشی حاوی فلفل و ادویه های اصیل پاکستانی است که باعث خوش طعم شدن فوق العاده آن شده است.

تُرشی یکی از چاشنی ها به ویژه در اشپزی خاور میانه  و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار  است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی اچ  پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.
فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهره‌گیری از آن‌ها در بیرون از فصل برداشت به‌وجود آمد.

ترشی انبه یکی از انواع ترشیجات است. این ترشی از ترکیب انبه ، گوجه ، تمر هندی ، سرکه ، سیر ، فلفل سیاه ، زرد چوبه تهیه می‌شود. همچنین برخی از ابلیمو و دارچین و هل کوبیده در تهیه آن استفاده می‌کنند. این مواد را به همراه سرکه در ظرفی در بسته می‌ریزند تا ترشی تهیه گردد.

  • محصول پاکستان
  • ترکیب با ادویه مخصوص
  • ترکیبات : هویج ، انبه ، فلفل سبز ، لیمو ، فلفل قرمز ، رازیانه ، زردچوبه ، زیره ، روغن خردل ، خردل ، نمک ، اسید استیک E-260.

ترشی انبه با ادویه مخصوص و با همان طعم به یاد ماندنی قدیمی برای دوستداران طعم ترش و تند.

وزن با قوطی
400 گرمی
وزن پس از بسته بندی
۵۱۰ گرم
روغن
کم
نوع بسته بندی
ظرف پلاستیکی
کشور تولید کننده
پاکستان
شرایط نگهداری
در جای خشک و خنک
اصالت کالا
اصل