برند رضوان چند مدتی است که به دنبال برندهای معروفی چون نشنال و احمد یکی از خوشمزه ترین ترشیجات هستش. این ترشی به علت خواص زیادی که انبه و سبزیجات داره بسیار مقویه ولی به خاطر ادویه تندی که در این ترشی به کار رفته افرادی که دچار سوءهاضمه هستن و مشکلات گوارشی دارن از خوردن اون باید پرهیز کنن چرا که باعث تحریک معده و افزایش اسید اون میشه.
ترشی انبه مخلوط در روغن رضوان به عنوان چاشنی همراه با غذا میل می شود و بسیار محبوب است.این میوه ها در مناطق گرمسیری نظیر هند و پاکستان کشت می شوند، از این رو بهترین برنده ها، متعلق به این کشور می باشند. این ترشی حاوی فلفل و ادویه های اصیل پاکستانی است که باعث خوش طعم شدن فوق العاده آن شده است.
تُرشی یکی از چاشنی ها به ویژه در اشپزی خاور میانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار میدهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است.
فرایند ترشی گذاشتن برای نگهداری از مواد خوراکی و بهرهگیری از آنها در بیرون از فصل برداشت بهوجود آمد.
ترشی انبه یکی از انواع ترشیجات است. این ترشی از ترکیب انبه ، گوجه ، تمر هندی ، سرکه ، سیر ، فلفل سیاه ، زرد چوبه تهیه میشود. همچنین برخی از ابلیمو و دارچین و هل کوبیده در تهیه آن استفاده میکنند. این مواد را به همراه سرکه در ظرفی در بسته میریزند تا ترشی تهیه گردد.
ترشی انبه با ادویه مخصوص و با همان طعم به یاد ماندنی قدیمی برای دوستداران طعم ترش و تند.
نظر خود را بنویسید