سبد خرید
{{item.title}} {{item.subtitle}}
{{item.total|number}} تومان
حذف
سبد خرید شما خالی است.

بایگانی نوشته‌ها


طرز تهیه ترشی انبه روغنی پاکستانی هندی و ترشی انبه بندری

طرز تهیه ترشی انبه روغنی پاکستانی هندی و ترشی انبه بندری

طرز تهیه:1. انبه‌ها را پوست‌دار کنید و هسته‌های آن را جدا کرده و قطعات کوچکتری برش دهید.2. قطعات انبه را در یک کاسه بزرگ قرار داده و آبلیمو، نمک، زیره سبز، گرام ماسالا، چیلی پودر، زردچوبه را به آن اضافه کنید. همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید تا ترشی متمایز شود.3. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن مایع را درون آن گرم کنید.4. قطعات انبه را به ترتیب و به تدریج به ماهیتابه اضافه کنید و آن‌ها را سرخ کنید تا سطحی طلایی رنگ بگیرند. از طرفین قطعات انبه را هموار کنید تا سرخ شوند.5. آبلیمو و ادویه‌های باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترشی به خوبی ترکیب شود.6. ترشی را به یک ظرف مناسب منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.7. ترشی انبه را به مدت حداقل چند روز تا یک هفته در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه‌ی ادویه‌ها به طور کامل در آن جا بگیرد.ترشی انبه روغنی پاکستانی و هندی آماده استفاده است. می‌توانید آن را به همراه غذاهای هندی و پاکستانی سرو کنید.

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...